Twee mooie fondsen hebben hun volledige steun toegezegd en daarmee heeft het theaterproject “Overleven is Herinneren” na vier maanden repeteren eindelijk GROEN LICHT!

Grote dank aan de voorzitter van het 4-5 mei comité Gouda, die zich met ongelooflijk groot doorzettingsvermogen door alle aanvraagformulieren heeft heen geworsteld.

Zet maar vast in de agenda… 1, 2 en 3 mei 2020. In de open lucht bij het station van Gouda. Begin februari hopen we de kaartverkoop te starten en de website in de lucht te hebben. Nadere informatie volgt snel…

Wij zijn intens dankbaar!

Met Edna Brown Astrid Sibbes Kirsty Correljé Moon Suijs Margo Pluijter Mieke Vastbinder Marloes Langerak, Mélanie Nederpel Petra Verkerk Katrien Overal Mieke Cousijnsen, Ellen Dekkers, Joost van der Meijden Marina van der Marina Van Der Smit Carmen Sweerts Hanna Hoogkamp, Ria van der Lubbe, Freetje Pleuntje Meijer Ilse Mol Ingrid Kappelle Vera van Vera van Dijk Marlies Nienhuis Marielle Kolster Rianne van der Rest-Muijs Anneke Van Der Horst-van Der Lubbe Marieke van Eijk, Monique Stomp Monique Frionnet-KetPeter JanszMarina Perdijk en met dank Erwin de Boer voor de geweldige repetitieruimte. En er zijn nog vele extra handen die ons te hulp zullen schieten!

Door: Peter Jan Eckstein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.