Beste bezoekers van Theatervoorstelling “Overleven is Herinneren”

Over het voornemen om de theatervoorstelling te verplaatsen naar 2021 moeten wij u helaas geen goed nieuws melden.

De voorstellingen van 2021 zijn geannuleerd en al het sponsorgeld is terug getrokken door de betreffende instanties. Helaas zijn uw kaarten niet meer geldig. U ontvangt van ons mail over de afwikkeling van de kaarten en vóór 1 maart 2021 kunt u aangeven of u uw geld terug wilt ontvangen of dat u de kaarten wilt doneren ten behoeve van dit project. Uw donatie wordt gebruikt voor dekking van de onkosten én als sponsorbedrag voor een latere uitvoering. U kan daar dan nieuwe kaarten voor bestellen.

Rare bijzondere tijd

De afgelopen tijd is een bijzondere tijd geweest voor ons allen. Op 16 maart ging ons Nederland op slot. Onze leefwereld verkleinde zich tot een beperkt kringetje, meestal binnenshuis. Dit heeft een behoorlijke impact op ons leven gehad en misschien nog steeds. Naast het gevaar om ziek te worden, zijn er ook vele ouderen, veel ondernemers en mensen in de culturele sector, horeca- en aanverwanten sectoren hard geraakt. Onze vrijheid en vooruitzichten zijn spannend en blijven onzeker.

Het thema van de theatervoorstelling; samen in onzekere en bange tijden overleven heeft ons allen bewust gemaakt van hoe het in de oorlogsjaren een klein beetje geweest moet zijn… Misschien heeft u de oorlog zelf meegemaakt of leven de oorlogsjaren nog sluimerend voort in uw leven vanuit het gezin waarin u bent opgegroeid. De vrijheid beperking is misschien opnieuw heftig voor u geweest.

Het besef dat SAMEN in ACTIE komen, SAMEN ZORG DRAGEN voor elkaar en SAMEN volhouden; zo belangrijk is en dat SAMEN kan betekenen dat we door deze tijd komen. Misschien niet allemaal zonder kleerschuren, maar SAMEN maakt sterk! Het Thema van de voorstelling heeft ons een inzichtje gegeven, wat SAMEN in tijden van nood betekent en dat motiveert ons nog meer om de voorstelling volgend jaar voor u op te voeren!

De crisis heeft ook toegeslagen in het leven van theatermakers en regisseurs, alle projecten van onze regisseur voor dit jaar zijn afgelast. U kunt voorstellen wat een tegenslag dit betekent. Ondanks dat heeft Peter Jan Eckstein in de afgelopen periode niet stil gezeten. Creatief als hij is, heeft hij allerlei kleine creatieve voorstellingen gemaakt, online geregisseerd en gecoachd en op het internet en YouTube een aantal resultaten gedeeld. U heeft ze misschien voorbij zien komen. De start hiervan was natuurlijk onze Team video van 4 en 5 mei dat u per mail ontvangen heeft.

Waar deuren dicht gaan, gaan ook altijd weer deuren open. Het internet biedt allerlei mogelijkheden vandaag de dag, waarvoor we dankbaar kunnen zijn.

En zo geldt het ook voor onze voorstelling; helaas konden wij het dit jaar niet voor u opvoeren, maar gelukkig kan alles worden verplaatst naar volgend jaar en we gaan wederom enorm ons best doen.

Ongeveer 600 kaarten van de 1200 kaarten hebben wij afgelopen jaar al verkocht.

U ontvangt van ons weer bericht tzt wanneer er nieuwe data bekend na na corona. En wanneer wij de verkoop opnieuw zullen starten. U kunt dan nieuwe kaarten betellen en we hopen dat u al uw contacten warm maakt voor dit bijzondere project en ze mee vraagt, zodat we uitverkocht zullen raken. Denkt u met ons mee?

Zoals beloofd ontvang u ook alle informatie over de door u gekochte kaartjes.
U krijgt dit in een aparte mail, later deze week.

Houd u daarom deze week uw mailbox in de gaten.

Mocht u na het ontvangen van de informatie mail over de kaarten later deze week nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen.

Warme groet,

Freedom is a gift!

Marielle Kolster namens

PR Team Theaterstuk Overleven Is Herinneren

De wilskracht van (verzet)vrouwen om samen te overleven