Gouda – Zeer tot onze spijt moeten wij namens de besturen van de Stichting 4 en 5 Mei Gouda en de Stichting Goudse Veteranendag het volgende overbrengen.

“Vanwege het Coronavirus hebben de besturen van de Stichting 4 en 5 Mei Gouda en de Stichting Goudse Veteranendag hedenmorgen na overleg met en instemming van de burgemeester besloten om alle activiteiten op 5 mei en in het kader van 75 jaar bevrijding af te lasten. Het afgelopen jaar is met diverse Goudse organisaties een vol en veelzijdig programma neergezet om 75 jaar bevrijding in Gouda groots te kunnen vieren.”

Goed nieuws
Samen met deze organisaties gaan we kijken of we de activiteiten integraal kunnen doorschuiven naar volgend jaar inclusief de 3 theatervoorstellingen “Overleven is Herinneren” die gepland stonden op 1, 2 en 3 mei 2020.

We zullen de komende tijd contact opnemen met iedere persoon die kaarten voor de afgelaste voorstellingen heeft geboekt. Op dit moment zijn we druk om de 3 theatervoorstellingen om te boeken naar een andere datum. We nemen zo snel mogelijk contact met je wanneer er meer duidelijk is over de verplaatsing van de voorstellingen naar volgend jaar via het email-adres waarmee de kaarten besteld zijn. Onze excuses voor dit ongemak.

Ook in tijden van crisis mag je van ons verwachten dat we alles in werk stellen om te zorgen dat jij een positief gevoel aan de Theatervoorstellingen “Overleven is Herinneren” overhoudt, we vragen je gezien de omstandigheden alleen nog even om geduld. We willen je verzoeken op dit moment geen contact met ons op te nemen, maar de komende weken je mailbox in de gaten te houden. We hopen op jullie begrip en alvast bedankt voor je medewerking.