Gouda – Zeer tot onze spijt moeten wij namens het bestuur van de Stichting 4 en 5 Mei Gouda en de sponsoren het volgende overbrengen.

“Vanwege het Coronavirus en de onzekerheid wanneer een evenement als de voorstelling Overleven is Herinneren weer mogelijk is zonder beperkingen hebben de sponsoren en de subsidieverstrekkers zich terug getrokken uit het project. Dat betekent dat wij op dit moment geen concrete voorbereidingen kunnen treffen en als voorstelling genoodzaakt zijn te annuleren.”

Goed nieuws
Het betekent echter niet dat de voorstelling definitief geschrapt wordt. De komende tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw plan en mogelijkheden, waarop de voorstelling alsnog ná corona plaats zal vinden. Een tijdsbestek is echter helaas nog niet te noemen.

Financiering
Aangezien de sponsoren en de huidige subsidie verstrekkers zich hebben terug getrokken zijn we ook op zoek naar de mogelijkheid om een flink budget bij te krijgen. Zonder financiering kunnen wij geen verdere stappen zetten. We denken aan een sponsoring actie d.m.v. crowdfunding. Alle ideeën, donaties en promotie zijn van harte welkom.

Uw steun is hard nodig
We roepen iedereen op die het verhaal en de voorstelling een warm hart toedraagt om bij te dragen. Iedereen die kaarten heeft gekocht zullen wij op de hoogte brengen en houden over de ontwikkelingen en op welke wijze u ons kunt steunen. Staat u niet op onze mailinglijst, maar wilt u wel graag bijdragen of op de hoogte gehouden worden, stuur ons dan een e-mail.

Dit onbekende verhaal van de verzetsvrouwen van Nederland én de universele boodschap over de veerkracht van de vrouw moet verteld worden.

Laat dit verhaal de wereld in gaan als symbool van het geheime wapen van vrouwen; dat waar zij de handen ineen slaan samen sterk staan en overleven.

Afhandeling verkochte kaarten

We zullen de komende tijd contact opnemen met iedere persoon die kaarten voor de afgelaste voorstellingen heeft geboekt. Op dit moment zijn we druk om met ieder persoon op de mailinglijst contact op te nemen per mail, waarbij wij u uiteraard een optie aanbieden voor het doneren of annuleren van de door u gekochte kaarten.  Onze excuses voor dit ongemak.

Ook in tijden van crisis mag u van ons verwachten dat we alles in werk stellen om te zorgen dat u een positief gevoel aan de Theatervoorstellingen “Overleven is Herinneren” overhoudt, we vragen u gezien de omstandigheden om na ontvangst van de mail zo spoedig mogelijk te reageren met uw keuze. We willen u verzoeken op dit moment geen contact met ons op te nemen, maar de komende weken uw mailbox in de gaten te houden.

We hopen op uw begrip en alvast bedankt voor uw medewerking. Houd u rekening dat de afhandelingen enige tijd kunnen vergen.

Blijft u ons steunen en promoten?

Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Namens het voltallige team